Ga naar inhoud

Te koop: appartement Scheveningseweg 50b 2517 KW 's-Gravenhage

Plink Garantiemakelaars Den Haag
Contact me
Plan viewing

Beschikbaar

Plan viewing

€ 350.000,- k.k.

Aan de rand van het Statenkwartier zal een karakteristieke halfvrijstaande villa een ware gedaanteverwisseling ondergaan waarbij een voormalig herenhuis zal worden getransformeerd naar 8 spectaculaire woonappartementen met perfecte maatvoeringen tussen de 55 en 100 m² woonoppervlak. Dankzij de unieke architectuur zal elk appartement over een zonnige buitenruimte gaan beschikken.

Om een gevoel te krijgen van de ligging, de maatvoering en de lichtinval biedt de projectontwikkelaar geïnteresseerde kopers nu al de kans om tijdens de bouw dit karakteristieke halfvrijstaande herenhuis te komen bewonderen.
Het project is op een werkelijk sublieme locatie gelegen pal tegenover de Scheveningse Bosjes en in de directe omgeving van “De Fred”, het Kunstmuseum Den Haag, tal van internationale organisaties, internationale scholen, de haven en het strand van Scheveningen.

Bovendien is het uitzonderlijk rustig wonen omdat het riante perceel zo is ingedeeld dat de appartementen ver van de weg zijn gelegen. Daarnaast worden er uitgebreide energiebesparende maatregelen getroffen waardoor alle appartementen worden opgeleverd met een zeer gunstig energielabel A.

De keuzes die je als koper het liefst zelf wilt maken (zoals de keuken, het sanitair en de vloeren) zijn niet meegenomen in de transformatie van dit schitterende gebouw. Voor de precieze staat van oplevering verwijzen wij graag naar de gedetailleerde technische omschrijving.

Indeling:
Uitzonderlijk rustig gelegen 1e etage appartement van ca. 55 m² met een spectaculair zonneterras van ca 21 m² pal zuid west. Dankzij de ligging op de hoek is de lichtinval uitstekend en de open keuken grenst aan de woonkamer en het terras. De slaapkamer van dit type appartement is riant en is eveneens rustig aan de achterzijde van het gebouw gelegen.

Aanvullende informatie:
– ’s-Gravenhage sectie AK
– Bouwjaar 1898
– Rijks beschermd stadsgezicht
– Veel originele details in de algemene ruimten zullen behouden blijven
– 53/649 aandeel in actieve VvE
– Maandelijkse VvE bijdrage € 88,04
– Collectieve opstalverzekering
– Meerjaren onderhoudsplan opgesteld
– 1 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
– Projectnotaris BarentsKrans

  • 55 m2
  • 1

Features Scheveningseweg 50b

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte55 m2
Inhoud186 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1898
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Scheveningseweg 50b

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

524.882

Comparable listings